Calaceite master 2

Luksus ferielejlighed med havudsigt

Calaceite, Torrox, Malaga

Udlejes privat

 

 

Vi udlejer en dejlig lejlighed i det 4 år gamle lejlighedskompleks Calaceite, som er beliggende 100 meter fra Middelhavet mellem Nerja og Torrox.

Der er 60 km (motorvej) til Malaga, hvor der er lufthavn med daglige forbindelser til både Billund og København.

 

Klimaet i Torrox er kendt som Europas bedste med en gennemsnitstemperatur på 18 grader.

 

 

 

 

Lejligheden er beliggende på 2. sal og er på 70 kvm + 20 kvm altan.

Den består af stue, køkken, soveværelse med stort badeværelse, samt gæsteværelse med eget toilet/bad - ialt 4 sengepladser med mulighed for opredning til yderligere en person på foldeseng.

Fra stuen og soveværelset er der direkte adgang til den store sydvendte altan, hvorfra der er en storslået udsigt mod øst med Nerja og Sierra Nevada bjergene i baggrunden, samt det endeløse azurblå Middelhav mod syd.

Der er adgang til lejligheden via elevator direkte fra parkeringskælderen, hvor der forefindes en reserveret p-plads tilhørende lejligheden.

Lejligheden indeholder alle bekvemmeligheder, såsom fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, vaskemaskine/tørretumbler. I lejligheden er der installeret aircondition med køl og varme, TV med satellit kanaler, DVD mv.

Klik for flere billeder

 

 

I komplekset forefindes to grønne arealer med swimmingpools/børnebassiner og liggestole til fri afbenyttelse.

 

 

 

 

 

Der er etableret Wifi i komplekset, som bestilles og betales på stedet - eksempelvis 29 € for en uge/39 € for to uger/59 € for en måned.

 

 

 

 

 

I nærheden af Calaceite er der utallige muligheder for mange slags udendørsaktiviteter - vandring i bjergene, badestrande, al slags vandsport, ridning, cykling, paragliding, golf, tennis mv.

 

 

Klik for flere billeder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Byen Nerja byder på mange gode shopping-/spisemuligheder, et besøg i de kendte drypstenshuler eller en gåtur langs strandpromenaden til pladsen Balcon de Europa, hvorfra der er en pragtfuld udsigt over strandene og havet.

 

Torrox er en mindre by, men byder også på god shopping, gode spisesteder og en dejlig strandpromenade med en børnevenlig strand.

 

Desuden er der flere oplagte dagsudflugter, bla. til det berømte

Alhambra i Granada - det næstmest besøgte turistmål i Spanien, klippeøen Gibraltar (britisk) med dens næsten tamme aber, underjordiske forsvarsanlæg og meget interessante historie, provinsens hovedby Malaga med bla. Picassomuseet og byens vartegn den store fæstning Alcazaba eller til Sierra Nevada bjergkæden, som byder på både vandreture og skisport med Mulhacen´s 3500 meters sneklædte top som baggrund.

 

 

Vi har en aftale med en dansk formidler, som varetager den daglige drift af lejligheden. Hun sørger for modtagelse af gæster og giver en introduktion af lejligheden og komplekset.

Ved ankomsten til lejligheden vil der være en velkomstpakke med cava, vand, snacks og sodavand, samt en infomappe om Costa del Sol.

Formidleren bor i komplekset, og hun kan kontaktes af gæsterne, såfremt det skulle være nødvendigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugepriser 2013:

 

Lavsæson 15/10 - 31/12: Kr. 2.700

Mellemsæson 1/4 - 21/6 + 1/9 - 14/10: Kr. 3.700

Højsæson 22/6 - 31/8: Kr. 5.200

 

Mindsteophold 7 dage. Ekstra dage kan tilkøbes for 1/8 del af ugeprisen.

Ovenstående lejepriser er inklusiv slutrengøring, forbrug

og leje af sengelinned og håndklæder for 2 personer.

 

 

(Der kan desværre være problemer med

at åbne kalenderen fra Ipad/Iphone.

One.com arbejder på problemet.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lejeprisen betales i to rater - 20 % ved aftalens indgåelse og de resterende 80% fire uger før lejemålets påbegyndelse. Vi har valgt at se bort fra opkrævning af et depositum, da vi stoler på, at vores gæster behandler vores lejlighed pænt.

 

Længerevarende ophold kan aftales til en særskilt pris.

 

 

Lejligheden er til rådighed fra kl. 14 på ankomstdagen og skal forlades senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

 

Henvendelse på mail til

mr.lh@webspeed.dk

+ 45 40 72 49 45

+ 45 20 65 99 45